930 x122 grota rece

bărbat electrocutat

Video: Urgenţă în Argeş. Curentul electric i-a oprit inima

UPDATE ORA 13.00: Bărbatul a murit. Precizările ISU Argeş cu privire la incident. „Incendiu la roțile de pe partea dreaptă a unei autobetoniere în localitatea Valea Mare Pravăț. Incendiul este posibil să fi izbucnit după ce echipamentul de turnat betonul (elefantul) ar fi atins firele de înaltă tensiune. Totodată, un bărbat de 54 de ani, care se afla la capătul echipamentului de turnat, a fost electrocutat și alți doi au fost preluați conștienți de către echipajele SAJ și SMURD. Bărbatul electrocutat a fost declarat decedat”.

Citiți și: Argeș. Accident grav! O tânără și doi copii, la spital

 

 

Citiți și: Argeș: Și-a făcut mașina zob și a fugit de la locul accidentului!

Ştirea iniţială – ora 12.19

Urgenţă în Argeş – curentul electric i-a oprit inima. S-a întâmplat în urmă cu puţin timp, la Valea Mare Pravăţ. Un bărbat s-a electrocutat după ce a atins firele de înaltă tensiune şi este în acest moment inconştient, în stop cardiorespirator.

La faţa locului au ajuns mai multe echipe medicale SMURD şi SAJ care încearcă să resusciteze victima.

 

 

Din primele informaţii, victima lucra pe o cifă de ciment şi nu este clar ce a dorit să facă de a atins firele. A fost lansată ipoteza potrivit căreia braţul cifei a atins firele de înaltă tensiune, iar curentul s-a propagat pe metal şi a ajuns în corpul bărbatului care lucra pe utilitară.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90