930×122 CAPRA 5

copac căzut

(VIDEO) VIJELIE PUTERNICĂ ÎN PITEȘTI, COPACI ”SECERAȚI” DE FURTUNĂ

Vijelie puternică în Pitești, copaci ”secerați” de furtună. Plouă torențial la această oră în municipiul Pitești. Sunt rafale puternice de vânt și grindină de mici dimensiuni.

Citiți și: Vremea extremă face ravagii în Pitești și Argeș. Intervin pompierii!

Din cauza vijeliei, un copac a căzut pe un autoturism parcat pe strada Viilor, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. De asemenea, pompierii intervin pentru degajarea unei antene pe strada Țepeș Vodă din cartierul Popa Șapcă.

Citiți și: Patimile unui părinte și lacrimile unui copil la FC Argeș

Un alt copac s-a prăbușit pe strada Tache Ionescu din Ceair, pe aleea de acces la una dintre scările blocului Q2.

Probleme au fost și pe strada Ion Câmpineanu, pe aleea care duce către Expo-Parc, acolo unde un brad a fost doborât la pământ de vijelie. (foto).

Porțiuni de tablă de pe acoperișul blocului L1 de pe bulevardul Nicolae Bălcescu din Nord au fost dislocate de vântul puternic. Și aici intervin pompierii.

Amintim că județul Argeș se află sub cod galben de vreme severă. Amănunte, AICI.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90