Donaris 930 x 122

înscrieri

Vrei să devii polițist? Acum ai ocazia! Încep înscrierile!

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeș, cu sediul în Municipiul Pitești, strada Victoriei, nr. 60, județul Argeș, prin intermediul Serviciului Resurse Umane recrutează candidaţi pentru concursul de admitere în cadrul unităților de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea octombrie – decembrie 2022.

Citiți și: Încep înscrierile la clasa pregătitoare! Până când puteți depune cererile

Pentru înscrierea la concursul de admitere, persoanele interesate se vor adresa Serviciului Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Argeș, în raport de domiciliul/reședința înscris/ă în cartea de identitate.

Sunt scoase la concurs 1.340 de locuri la Școala de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr” Câmpina și 300 de locuri la Școala de Agenți de Poliție ,, Septimiu Mureșan’’ Cluj-Napoca. Locurile scoase la concursurile de admitere în instituţiile de învățământ postliceal ale M.A.I. sunt comune pentru femei și bărbați.

Citiți și: Ministerul Educației, mesaj pentru părinții care își înscriu copiii în învățământul primar

Candidații se pot înscrie la o singură școală postliceală a M.A.I.

Cererile de înscriere se depun exclusiv în format electronic la adresa de e-mail: resurseumane@ag.politiaromana.ro, în perioada 24 octombrie – 04 noiembrie 2022, inclusiv în zilele de sâmbătă şi duminică.

Ulterior înscrierii, în vederea constituirii dosarului de recrutare, candidații trebuie să depună documentele solicitate până la data de 17 noiembrie 2022, după următorul program:

– Până la data de 04 noiembrie 2022: de luni până vineri, în intervalul orar 11.00-14.00;

– În perioada 05 -17 noiembrie 2022: – de luni până joi, în intervalul orar 09.00-12.00 și 13.00-15.00;

-vineri, în intervalul orar 09.00-13.00;

– sâmbăta și duminica, în intervalul orar 09.00 – 14.00.

Cererea-tip de înscriere, împreună cu declarația de confirmare a cunoașterii condițiilor de desfășurare a concursului, pot fi descărcate de pe site-ul I.P.J. Argeș- secţiunea Carieră / Admitere instituții de învățământ.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Inspectoratul de Poliţie Județean Argeș – Serviciul Resurse Umane, telefon 0248/607.000, interior 20113, 20114, 20111.

Detalii cu privire la înscrierea candidaților și desfășurarea probelor de concurs, condițiile și criteriile specifice pentru recrutarea candidaților și documentele necesare pentru întocmirea dosarului de recrutare se pot obține de pe site-ul oficial al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș- Secțiunea Carieră- Admitere instituții de învățământ.

Foto: arhivă ePitești.ro/descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Catalina spune:

    Este nevoie de diploma de bacalaureat?
    Întreb pentru fiul meu a terminat liceul acum are 23 ani și nu a luat bacul momentan muncim in Anglia
    Are 1,85 înălțime corp Atletic și face și sala as dorii un răspuns
    Multumesc

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3