New Profesional Consult 930 x 122

calor

debransare

ATENŢIE! ULTIMA SĂPTĂMÂNĂ PENTRU DEBRANŞARE DE LA TERMOFICAREA PITEŞTEANĂ!

Clienţii SC Termo Calor Confort SA Piteşti mai au la dispoziţie doar o săptămână pentru a depune la firma amintită cererile de debranşare de la termoficare.

Citiți și: Pitești. Primăria reacționează: Amendă 5000 de lei!

15 august este data limită până la care piteştenii pot depune la SC Termo Calor Confort SA Piteşti cereri pentru debranşarea de la sistemul centralizat de încălzire.

Conform datelor furnizate de către Sorin Apostoliceanu, economistul şef al firmei subordonate Consiliului Local, până acum au fost distribuite, la cererea asociaţiilor, 1.300 de formulare de debranşare. Înapoi la societate au fost transmise de către locatari 800 de cereri de debranşare.

Citiți și: Dispare un beneficiu important pentru mii de piteșteni!

Deconectarea efectivă a apartamentelor de la sistemul de termoficare trebuie să se facă până la umplerea instalaţiilor cu agent termic, după aceea deconectarea nemaifiind permisă.

Anul trecut au fost înregistrate, în total, 1.700 de cereri de debranşare.

Persoanele care vor să se debranşeze trebui să ajungă mai întâi la zi cu plata facturilor către societate.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90