New Profesional Consult 930 x 122

auto

HOȚUL DIN BASCOV A AVUT UN COMPLICE – UN COPIL!

După cum v-am informat aseară, un tânăr în vârstă de 23 de ani, C.S., din comuna argeșeană Băiculești, este anchetat de Poliția Bascov pentru furt calificat.

Citiți și: Poliția face lumină: cum a avut loc accidentul frontal de la Bascov

Individul este suspectat că pe 17 noiembrie ar fi furat 8.000 de lei dintr-o autoutilitară parcată pe strada Stejeret din comuna Bascov. Tânărul ar fi comis fapta în timp ce se afla sub control judiciar, anchetat într-un alt dosar, tot pentru furt.

El a fost reţinut pe bază de ordonanţă și încarcerat în arestul Poliției Argeș pentru 24 de ore şi va fi prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de arestare preventivă.

Citiți și: Accident deosebit de grav! Un om este rănit, lângă Pitești!

În urmă cu puțin timp anchetatorii au informat că suspectul ar fi avut un complice. Din păcate, un copil! Potrivit Biroului de Presă al Poliției argeșene, complicele are doar 13 ani! Sursa citată nu oferă detalii suplimentare.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90