930 x122 grota rece

locuri

CRIZĂ DE PROPORŢII ÎN PITEŞTI

Criză de proporţii în Piteşti! Conform unui răspuns oficial al Primăriei la o sesizare privind locurile de parcare, în municipiul Piteşti ar mai fi nevoie de circa 35.000 de locuri de parcare pentru a răspunde tuturor solicitărilor!

Citiți și: Urgență acum în zona Profi din Craiovei: Desfășurare de forțe impresionante!

Tot mai mulţi cetăţeni vor locuri de parcare la blocuri cu taxă, dar nu se pot da parcaje decât acolo unde numărul maşinilor este mai mic decât cel al locurilor. De asemenea, trotuarele sunt pline de maşini, iar în centru cu greu se poate găsi un loc unde să laşi maşina. Nici în cartiere nu se stă mai grozav.

„În prezent, la nivelul Municipiului Piteşti, pentru rezolvarea solicitărilor de parcaje ar fi nevoie de amenajarea unui număr de 30.000 – 35.000 de locuri de parcare şi, din păcate, nu sunt soluţii imediate de rezolvare. Infrastructura rutieră şi amenajarea de noi locuri de parcare sunt cuprinse în priorităţile maxime ale Primăriei Piteşti.”, se arată în răspunsul Primăriei Piteşti.

Citiți și: Piteștiul și topul orașelor din România

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3