Donaris 930 x 122

cara

RESTAURANT CARA VĂ PREZINTĂ MENIUL ZILEI

La Restaurant Cara din Pitești mâncarea este proaspăt gătită din produse de bună calitate, iar oferta, una bogată, pentru toate gusturile, la doar 17 lei de persoană. Pentru mai mult de 6 porții prețul meniului scade la 16 lei. Cateringul și livrările se fac între orele 12 și 15.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Tot între orele 12 și 15, de luni până vineri, puteți servi prânzul la Restaurant Cara, delectându-vă cu meniul zilei, alcătuit din cele mai alese mâncăruri și cele mai gustoase deserturi din oraș. Pe raza Piteștiului meniul zilei este livrat și la domiciliu, la serviciu sau la oricare adresă doriți.

Luni, 25 mai              
– ciorbă de fasole cu ciolan
– piept de pui cu sos champignon şi cartofi noi traşi în unt
– clătită cu dulceață de căpșuni

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Marți, 26 mai
– borș de iepure
– tochitură moldovenească cu ou şi mămăliguță
– cozonac

Miercuri, 27 mai
– supă cremă de ceapă
– escalop Zingara şi piure de cartofi cu cașcaval fúme
– budincă cu brânză dulce, stafide şi zahăr vanilat

Joi, 28 mai
– ciorbă de perișoare cu smântână şi tarhon
– șnițel de porc cu cartof copt umplut cu brânză
– salată de varză murată
– papanaș cu dulceață

Vineri, 30 mai
– supă cremă de broccoli
– pulpă de pui întreagă la cuptor şi orez cu curry
– salată de varză
– negresă cu sos de vişine.

Restaurant Cara este situat în incinta Hotelului Cara, în centrul Piteștiului, pe bulevardul I.C. Brătianu, nr. 1. Pentru livrări: numerele de telefon 0248.222.299 și 0727.892.302 (Loredana Ghenu) și e-mail contact@hotel-cara.ro.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3