duminică, 26 februarie 2017, ora 23:14
Acasă / Politic / DANIEL CONSTANTIN, ÎN PITEȘTI LA LANSAREA CANDIDAȚILOR ALDE ARGEȘ

DANIEL CONSTANTIN, ÎN PITEȘTI LA LANSAREA CANDIDAȚILOR ALDE ARGEȘ

Copreședinții ALDE Călin Popescu-Tăriceanu și Daniel Constantin s-au aflat ieri în Pitești ca să susțină candidații ALDE pentru primăriile din județul Argeș pentru alegerile locale care se vor desfășura pe 5 iunie anul acesta.

Alături de cei doi lideri s-au aflat și copreședinții ALDE Argeș, Simona Brătulescu și Aurel Iacșa, și candidatul ALDE pentru funcția de primar al Piteștiului, deputatul Andrei Gerea.

CITIȚI ȘI:

„Fiindcă țin foarte mult la Pitești, sunt mai mult decât bucuros pentru că cel care candidează este Andrei Gerea. Un coleg de-al nostru care a dovedit că poate să implementeze anumite proiecte. A avut o activitate foarte bună la nivelul Guvernului și mă bucur că este unul dintre oamenii pe care piteștenii l-au ales de trei ori să fie reprezentantul lor la nivelul Parlamentului. Cred că și-a făcut datoria cu onoare și are experiență în administrația publică locală, extrem de importantă. Sunt convins că toate aceste cunoștințe, toate aceste experiențe acumulate în această perioadă le va duce la excelență în funcția de primar al municipiului Pitești.

Vreau să le mulțumesc celor doi copreședinți, domnului Iacșa și Simonei Brătulescu, pentru că ne-au prezentat o echipă calitativă, deosebită, pentru primăriile de la nivelul județului. Sunt convins că ALDE se bate chiar la locul întâi. (…) Piteștiul merită mult mai mult!”, a spus piteșteanul Daniel Constantin, deputat de Argeș și copreședinte ALDE, de la tribuna evenimentului, eveniment desfășurat la Casa de Cultură a Sindicatelor.

CITIȚI ȘI:

V-ar mai putea interesa și:

E OFICIAL! VEȘTI DESPRE NOILE PASAJE DIN PITEȘTI

Vești despre noile pasaje din Pitești. Primăria Piteşti a finalizat proiectul tehnic pentru construirea unui …

MAMUT INDUSTRIAL DIN GĂVANA, LA FIER VECHI

Mamut industrial din Găvana, la fier vechi. Evaluarea bunurilor de la CET Găvana (Nord) din …

SCHIMBĂRI MAJORE ÎN ȘCOLILE DIN PITEȘTI

Schimbări majore în școlile din Pitești. Consiliul Local Piteşti a adoptat recent un proiect de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code


Raportează-ne o ştire