Donaris 930 x 122

Pitesti

DE CRĂCIUN, 5.000 DE SARMALE ȘI 100 DE LITRI DE ȚUICĂ ÎN PIAȚA PRIMĂRIEI

După cum v-am informat, conducerea Primăriei Piteşti a decis, în cele din urmă, să organizeze şi în acest an masa de Crăciun din Piaţa Primăriei, oferită tuturor celor care doresc. Este vorba de tradiționala acţiune prin care municipalitatea oferă cu titlu gratuit sarmale şi ţuică fiartă în a doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Împărţirea sarmalelor va începe la ora 10. Vor fi 5.000 de sarmale şi 100 de litri de ţuică fiartă, la care se vor adăuga mămăliguţă şi ardei iuţi.

Evenimentul era pe punctul să nu se mai desfăşoare din cauza situaţiei primarului Tudor Pendiuc, aflat în arest preventiv în dosarul privind transportul în comun de călători din Pitești. Într-un final, Primăria a hotărât, însă, să respecte tradiţia, motivând, prin vocea viceprimarului Cornel Ionică, faptul că a primit în acest sens numeroase cereri de la piteșteni.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90