EcoMoto 930×122

cosesti

UPDATE: INCENDIU PUTERNIC ÎN ARGEȘ

UPDATE 2: Incendiu puternic în Argeș. Incendiul a fost lichidat după aproximativ patru ore. A ars hala de producție pe întreaga sa suprafață. Nu sunt victime. Pompierii vor stabili cauza producerii incendiului. 

Citiți și: Incendiu violent, cu victimă, în Argeș. S-a făcut scrum

UPDATE 1: Alimentarea cu apă a autospecialelor de pompieri se face cu dificultate, în sistem navetă, din râul Doamnei.

Pompierii intervin la această oră în comuna Coșești, în satul Lăpușani. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, o hală de producție a luat foc. Există riscul ca incendiul să se extindă la o casă din apropiere, dar și la un rezervor de motorină de 8 tone.

Citiți și: Argeș: Incendiu în gospodărie: Două autoturisme și o anexă – în flăcări

Incendiul se manifestă cu flacără deschisă și degajări mari de fum pe o suprafață de aproximativ 400 de mp. Hala de producție este construită pe structură lemnoasă și acoperită cu azbociment.

La fața locului acționează cinci echipaje cu autospeciale cu apă și spumă, un echipaj de urgență de primă intervenție și comandă de la Detașamentele de Pompieri Mioveni și Pitești și persoane de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Domnești. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90