New Profesional Consult 930 x 122

asociație de proprietari

AVEM LISTA! CELE MAI HARNICE ASOCIAȚII DE BLOC

Primăria Piteşti a stabilit, în urma evaluării făcută de o comisie de specialitate condusă de viceprimarul Laurenţiu Zidaru, asociaţiile de proprietari care au câştigat în acest an concursul „Cea mai bine gospodărită asociaţie”.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Marele premiu – în valoare de 2.500 de lei – îi va reveni asociaţiei de proprietari „Brâncoveanu D1-D2 nr.212” de la blocurile D1-D2 din Centru (aproape de bazarul „Gheorghe Lazăr”).

Celelalte premii, pe cartiere – în valoare de câte 1.500 de lei – le vor reveni următoarelor asociaţii: „Mioriţa”, bloc B1 – Nord; „Ghiocelul”, bloc B24 – Găvana; „Vlaicu Vodă”, bloc D16 – Exerciţiu; „Ana”, bloc H5 – Războieni; „Venus”, bloc 10 – Craiovei; „Uraniu”, bloc B24 – Prundu-Fraţii Goleşti; „Cristal”, bloc P20 – Tudor Vladimirescu; „Viilor”, bloc D9B  – Popa Şapcă.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Premiile (care sunt impozabile și care pot fi folosite exclusiv pentru lucrări de întreținere și reparații la bloc) vor fi acordate cu ocazia Zilelor Municipiului Piteşti (20-21 mai 2017). La evaluare au fost avute în vedere criterii precum felul în care arată faţadele blocurilor, spaţiile verzi, căile de acces, terasele acestora și subsolurile. Au putut participa doar asociaţiile de proprietari fără datorii la furnizorii de utilităţi. În selecția finală au intrat 27 de asociaţii.

„Ne gândim ca pentru ediţia de anul viitor să creştem valoarea premiilor.”, declară pentru ePitești viceprimarul Lareunţiu Zidaru. (Foto: descriptiv) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90