Donaris 930 x 122

Calea Drăgăşani

E OFICIAL! PRIMĂRIA, DECIZIE PENTRU TRECERILE DE PIETONI

Primăria, decizie pentru trecerile de pietoni. Toate trecerile de pietoni denivelate care urmează să fie amenajate în Piteşti vor fi vopsite în culorile alb şi roşu. Informaţia a furnizat-o astăzi Primăria municipiului.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

„Prin Hotărârea nr.192/30.03.2017 (n.r. – amănunte, AICI) Consiliul Local Pitești a aprobat modelul de treceri de pietoni denivelate, de tip limitatoare de viteză, care se vor amplasa pe arterele de circulaţie din Piteşti. Trecerile de pietoni denivelate vor fi vopsite în culorile alb-roşu.

Amplasarea trecerilor de pietoni denivelate se va face la recomandarea şi cu avizul Inspectoratului de Poliţie Argeş – Poliţia Municipiului Piteşti. Locurile unde vor fi amplasate trecerile de pietoni denivelate vor fi semnalizate corespunzător și vor fi aduse la cunoștința publică.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Prima astfel de trecere a fost deja montată pe Calea Drăgășani, în dreptul restaurantului Capitol (n.r. – foto).”, precizează Primăria.

Amintim că o a doua variantă luată iniţial în calcul (la care, iată, s-a renunţat) era ca trecerile de pietoni denivelate să fie vopsite în culorile alb şi galben.

Amănunte şi imagini de la prima trecere de acest fel din Piteşti, AICI.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90