E OFICIAL! PRIMĂRIA, DECIZIE PENTRU TRECERILE DE PIETONI | ePitesti
Fashion Sense 930 x 122

Calea Drăgăşani

E OFICIAL! PRIMĂRIA, DECIZIE PENTRU TRECERILE DE PIETONI

Primăria, decizie pentru trecerile de pietoni. Toate trecerile de pietoni denivelate care urmează să fie amenajate în Piteşti vor fi vopsite în culorile alb şi roşu. Informaţia a furnizat-o astăzi Primăria municipiului.

Citiți și: (VIDEO) EXCLUSIV! ALT COȘMAR PENTRU ȘOFERI!

„Prin Hotărârea nr.192/30.03.2017 (n.r. – amănunte, AICI) Consiliul Local Pitești a aprobat modelul de treceri de pietoni denivelate, de tip limitatoare de viteză, care se vor amplasa pe arterele de circulaţie din Piteşti. Trecerile de pietoni denivelate vor fi vopsite în culorile alb-roşu.

Amplasarea trecerilor de pietoni denivelate se va face la recomandarea şi cu avizul Inspectoratului de Poliţie Argeş – Poliţia Municipiului Piteşti. Locurile unde vor fi amplasate trecerile de pietoni denivelate vor fi semnalizate corespunzător și vor fi aduse la cunoștința publică.

Citiți și: ANCHETĂ DE TRAFIC ÎN PITEȘTI

Prima astfel de trecere a fost deja montată pe Calea Drăgășani, în dreptul restaurantului Capitol (n.r. – foto).”, precizează Primăria.

Amintim că o a doua variantă luată iniţial în calcul (la care, iată, s-a renunţat) era ca trecerile de pietoni denivelate să fie vopsite în culorile alb şi galben.

Amănunte şi imagini de la prima trecere de acest fel din Piteşti, AICI.

Donaris 555×222
Posada 570×90