NOR CURIER 930X122

bani

BORSETĂ CU BANI GĂSITĂ DE POLIȚIȘTI, RESTITUITĂ PROPRIETARULUI

Borsetă cu bani găsită de polițiști, restituită proprietarului. Polițiștii din Albeștii de Argeș au găsit ieri lângă o benzinărie din comună, în timp ce se aflau în patrulare, o borsetă care conținea mai multe documente personale, un set de chei și o sumă de peste 1.000 de lei.

Citiți și: Așa ceva mai rar: O fată a furat banii părinților și a pus $ falși în loc!

Polițiștii au stabilit că borseta este a unui bărbat de 70 de ani, din Târgu Mureș, care se deplasase în zonă cu o zi în urmă.

„Polițiștii au luat legătura cu persoana în cauză, căreia i-au restituit bunurile pierdute și care s-a arătat impresionat de gestul acestora.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Le recomandăm cetățenilor să manifeste atenție sporită în asigurarea genților, bagajelor și bunurilor proprii, atunci când sunt în vacanță, în deplasare, la cumpărături sau în alte împrejurări, în spațiul public”, transmite Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

(Sursă foto: Poliția Argeș)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3