Jupiter 930 x 122

centrul cultural mioveni

NOU! MISS ȘI MISTER DRAGOBETE

Miss și Mister Dragobete. Inspectoratul Şcolar Argeş, în parteneriat cu orașul Mioveni – Centrul Cultural Mioveni și școlile gimnaziale ”Liviu Rebreanu” și Vultureşti nr.1, organizează pe 24 februarie 2017, de la ora 15, concursul județean “Tradiții de primăvară”.

Citiți și: (GALERIE FOTO) MIOVENI: NU GUNOAIELOR!

La ediția din acest an, a III-a, și-au anunțat participarea peste 100 de elevi și cadre didactice din mai multe școli din Argeș.

Proiectul are ca obiective promovarea tradiţiilor etnografice ale poporului român printr-o activitate organizată, creşterea interesului pentru activităţile extraşcolare prin participarea directă a cadrelor didactice, crearea unor aptitudini care să conducă la cunoaşterea universului tradiţional românesc prin prezentarea unor esee, referate și comunicări ştiinţifice, cultivarea creativităţii și a imaginaţiei artistice a cadrelor didactice și crearea unei atitudini pozitive faţă de obiceiurile şi tradiţiile româneşti.

Citiți și: (GALERIE FOTO) ZIUA PĂMÂNTULUI, MARCATĂ ÎN MIOVENI

Evenimentul va fi găzduit de sala mare a Centrului Cultural Mioveni și se va desfășura pe 2 secțiuni: concurs cu participare directă (interpretare vocală, interpretare instrumentală, dans popular și recitare) și simpozion (pentru cadrele didactice, cu participare indirectă). Ca o noutate pentru acest concurs, în premieră la ediția 2017 vor fi desemnați și Miss și Mister Dragobete.

Jupiter 555×222
New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066