NOR CURIER 930X122

concurs

PARADĂ ÎN MIOVENI

Paradă în Mioveni.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ
Ieri, de la ora 18, festivalulul-concurs național de folclor ”Mioveni” a început cu o paradă a costumelor în Centrul Civic, după care au urmat primirea și prezentarea oficială a ansamblurilor în sala de sedințe a Primăriei Mioveni.

Oaspeții au primit cadouri simbolice din partea primarului Ion Georgescu și a Consiliului Local al orașului.

În continuarea serii, s-a desfășurat concursul de dans tradițional susținut de cele 8 grupuri: Ansamblul Balada Humorului  (județul Suceava),  Ansamblul Junii Brașovului (județul Brașov), Ansamblul Junii Podgoriei (județul Arad), Ansamblul Mugurelul al Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca, Ansamblul Bărăganul (județul Călărași), Ansamblul Someșul (județul Sălaj), Ansamblul Zestrea (județul Bacău),  Ansamblul Doina Bascovului (județul Argeș).

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită
Amintim că juriul este format din specialiști în domeniu, oameni de cultură, artiști populari și profesioniști în arta coregrafică precum Elise Stan, Ileana Vieru, Constantin Enceanu, Doina Isfanoni și Cătălin Oancea.
Festivalul se desfășoară până duminică, 11 august, și este prezentat de Iuliana Tudor de la Televiziunea Română.

Evenimentul este organizat de către Centrul Cultural, în parteneriat cu Primăria orașului Mioveni.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3