930×122 CAPRA 5

curs

CURS DE DERMOPIGMENTARE ÎN PITEȘTI

În perioada următoare, la Profesional New Consult va demara o nouă sesiune a cursului de dermopigmentare – tatuaj semipermanent al sprâncenelor, ochilor și buzelor.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Cursul este susţinut de formatori cu experienţă în domeniu, care vor parcurge împreună cu participanţii cele mai noi tehnici în dermopigmentare, respectiv tehnica shading, tehnica powdering și tehnica ombre.

Cursul este acreditat şi recunoscut de organismele abilitate, diplomele fiind recunoscute la nivel naţional şi internaţional.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Costul cursului include toate materialele şi ustensilele necesare realizării unor lucrări profesionale, aparate, mulaje, ace, pigmenţi, toate de calitate superioară, asigurate de societatea de formare profesională pe parcursul derulării programului de formare.

În această perioadă beneficiați de reduceri semnificative de prețuri, dar și de alte surprize pe care le puteti descoperi accesând site-ul https://www.profesionalnewconsult.ro/concursuri/.

Parcurgând cursul de dermopigmentare – tatuaj cosmetic veţi deprinde tehnica microblading-ului, a pigmentării şi repigmentării cosmetice a buzelor, ochilor şi sprâncenelor, aceste tehnici fiind perfecţionate la curs sub îndrumarea formatorului specialist în domeniu.

De asemenea, veţi însuşi cele mai noi şi moderne tehnici de lucru si veţi primi sfaturi utile cu privire la cele mai eficiente aparate de tatuat cosmetic, tipuri de ace și produse anestezice, în funcţie de zona de acoperire.

Mai multe detalii despre curs puteţi obţine de la centrul de formare profesională – Profesional New Consult, la următoarele coordonate:

-numere de telefon: 0758.490.490, 0784.045.025, 0784.333.777;

-e-mail: office@profesionalnewconsult.ro;

-web: www.profesionalnewconsult.ro;

-adresă: Pitești, bulevardul I.C. Brătianu, bloc D6 (în spatele complexului comercial Fortuna și al magazinului Prima) – birou pentru înscrieri și săli de curs.

Alte cursuri de înfrumuseţare organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

curs de machiaj;

curs de stilist unghii;

curs de masaj reflexoterapie.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90