930×122 CAPRA 5

profesional new consult

STIL ŞI ELEGANŢĂ ÎN PITEŞTI

Stil şi eleganţă în Piteşti. Dacă eşti pasionat/ă de tehnica hair styling-ului şi îţi doreşti o carieră în domeniu, urmeazã un curs de coafor http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor susţinut de specialişti cu o vastă experienţă, care te vor iniţia în tainele aceste profesii, studiind, printre altele, noţiuni de coafat, tuns, întreţinere şi de vopsit al părului.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Doar la Profesional New Consult vei găsi săli dotate pentru salonul de coafor pentru a realiza sesiuni intense de practică, precum şi formatori dedicaţi, care te vor îndruma pe parcursul derulării sesiunii de formare profesională. La aceasta se adaugă o echipă care îţi va oferi toate detaliile necesare parcurgerii cu succes a cursului, toate fiind garanţia alegerii perfecte.

Realizarea coafurilor moderne, dar şi a celor clasice, noţiuni de spălat şi vopsit, dar şi cunoaşterea corectă a instrumentarului de lucru şi folosirea corespunzătoare a acestuia reprezintă doar câteva dintre noţiunile abordate în cadrul cursului de coafor http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor, practica realizându-se atât pe manechine, cât şi pe modele umane.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Mai multe detalii despre curs puteţi obţine la centrul de formare profesională Profesional New Consult din Piteşti, la numerele de telefon 0784.333.777, 0786.489.888, 0725.420.330 şi 0784.045.025, la adresa de email office@profesionalnewconsult.ro, de pe website-ul www.profesionalnewconsult.ro sau la sediul firmei:

-bulevardul I.C. Brătianu, bloc D6 (în spatele complexului Fortuna, în spatele marketului Prima) – birou înscrieri şi săli de curs

-strada Calea Bucureşti, nr. 8, cartier Calea Bucureşti, camera 1, bloc 27, scara C, parter, apartamentul 1 – birou înscrieri.

Alte cursuri de înfrumuseţare organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs Frizer http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-frizer

Curs Stilist Unghii http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii

Curs Machiaj/Make-Up http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj

Curs Tehnician Maseur http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-masaj

Curs Cosmetică http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-cosmetica

Curs Pensat Profesional http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-pensat-profesional.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90