930 x122 grota rece

călimănești-căciulata

REVELION LA 37 DE GRADE LA CĂLIMĂNEȘTI-CĂCIULATA

Revelion la 37 de grade la Călimănești-Căciulata. Agentia de turism Donaris Tours din Pitești (Piața ”Vasile Milea”, în clădirea Maya Center, nr. 3, la parter, număr de telefon – 0725.499.985) vă propune astăzi oferte pentru un Revelion de poveste.

Citiți și: Argeș. Nenorocire în noaptea de Anul Nou! Le-a luat foc casa

”Grăbește-te să prinzi ofertele speciale de Revelion, oferte valabile până pe data de 3 decembrie 2018. O opțiune este un sejur la Căciulata, pentru a vă bucura de apele termale”, transmite echipa Donaris Tours. OFERTE, AICI.

Cozia Aqua Park va așteaptă, fiind deschis tot timpul anului. Bazinele sunt umplute cu apă termală, la o temperatură de aproximativ 37C. Cozia Aqua Park comunică cu Piscinele Oltul prin intermediul drumului de acces situat de-a lungul falezei râului Olt.

Citiți și: Tensiune maximă în centrul Piteștiului. Poliția e acolo!

Parcul acvatic dispune de:

-11 bazine interioare și exterioare;

-incintă încălzită;

-8 tobogane exterioare și 2 interioare;

-1.400 de șezlonguri;

-restaurant cu autoservire. 

Pentru Revelion, potrivit agenției Donaris Tours, sunt disponibile următoarele oferte:

1.Complex Balnear Cozia 3*

Pachet 3 nopți, 1.501 lei/persoană, cu pensiune completă (MENIU FIX). Pachetul include masă festivă de Revelion, masă festivă de Carnaval și acces la piscinele Complexului Balnear Cozia. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

2.Hotel Central 3*

Pachet 3 nopți, 1.418 lei/persoană, cu pensiune completă (MENIU FIX). Pachetul include masă festivă de Revelion, masă festivă de Carnaval și acces la piscinele hotelului. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

3.Hotel Traian 3*

Pachet 3 nopti, 1.277 de lei/persoană, cu următoarele servicii de masă: 30 decembrie – cină; 31 decembrie – mic dejun, dejun și masă festivă de Revelion; 1 ianuarie 2019 – dejun și masă festivă de Carnaval; 2 ianuarie 2019 – mic dejun; aranjament, muzică (orchestră), divertisment și acces la piscină interioară. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Agenția Donaris Tours vă mai propune și alte oferte de Revelion, la tarife avantajoase.

Ofertele sunt disponibile la următoarele hoteluri:

1.Hotel Olănesti 3* din Băile Olănești, OFERTA DETALIATĂ, AICI.

2.Hotel Oltenia 3* din Băile Govora, OFERTA DETALIATĂ, AICI.

Sună acum la agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața ”Vasile Milea”, în clădirea Maya Center, nr. 3, la parter, număr de telefon – 0725.499.985) pentru a primi informațiile necesare!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90