Donaris 930 x 122

piata primariei

Tensiune maximă în centrul Piteștiului. Poliția e acolo!

Tensiune maximă în centrul Piteștiului. Poliția e acolo!

Citiți și: Pitești. Măsură importantă în Piața Primăriei

Ne mai despart doar câteva ceasuri de momentul trecerii în noul an. 2023 își trăiește ultimele ore.

În centrul Piteștiului se simte în aer tensiunea premergătoare concertului.

Citiți și: Pitești: La un pas de tragedie – Bărbat căzut secerat de Revelion

Agitație

Este vorba despre cei din echipa tehnică. Specialiștii care robotesc pe scena de lângă Teatrul Al. Davila și în jurul ei. Întind cabluri, aranjează lumini, conectează mufe, verifică sonorizarea.

 

Deja sunt spectatori

În afara celor implicați care resimt din plin presiunea scurgerii timpului, piteștenii încep deja să se adune. Unii cu copiii în brațe, alții cu cățeii în lesă, toți sunt dornici să petreacă frumos.

Tentații

Aroma vinului fiert, mirosul de porumb copt ș clătite ori alte asemenea, gâdilă simțul olfactiv al celor aflați în Piața Primăriei. Atmosfera este aparte, pe măsura „Târgului de Crăciun” care a devenit punct de atracție pentru piteșteni și nu numai.

Noapte lungă

Forțele de ordine sunt la datorie pentru noaptea cea mai lungă. Echipaje ale Poliției Locale supraveghează perimetrul de unde vor fi lansate focurile de artificii. Și ele deosebite după cum au promis edilii.

Se apropie!

La ora 22 începe nebunia. Și cum Viorica de la Clejani face show oriunde cântă cu taraful ei, se anunță o noapte specială. Cu câteva ore memorabile și punctul culminant, cel în care vor fi numărate secundele trecerii pragului spre 2024.

Tensiune maximă în centrul Piteștiului. Poliția e acolo!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90