RUSALII 2017 LA MARE. SUPER OFERTE | ePitesti
Upit 930 x 122

donaris tours

RUSALII 2017 LA MARE. SUPER OFERTE

Rusalii 2017 la mare. În acest an Rusaliile vor fi sărbătorite pe 4 iunie (duminica) şi 5 iunie (luni).

Citiți și: VINO LA MARE! CE HOTEL SĂ ALEGI PENTRU CONCEDIU

Agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) vă propune să petreceţi sărbătorea Rusaliilor pe litoralul românesc al Mării Negre. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Numeroase obiceiuri şi ceremonii încă se păstrează de Rusalii, diferite de la o regiune la alta: Jocul Căluşarilor, împodobirea locuinţelor şi a porţilor cu ramuri de tei, plop sau stejar, sfinţirea ramurilor de soc sau de tei, purtarea la brâu sau în sân ori punerea în paturi, pe mese sau sub perne a pelinului sau a altor plante de care se temeau Ielele (usturoi, leuştean, odolean), împletirea cununiţelor din spice de grâu şi flori de câmp pentru a fi purtate de tineri la celebrarea căsătoriilor, culegerea plantelor de leac, pocnitul din frunzele de tei sau salcâm pentru alungarea spiritelor rele, prepararea unsorii pentru ungerea ugerului vacilor, descântece împotriva Ielelor şi ungerea uşilor cu usturoi.

Citiți și: 7 ZILE DE BASM ÎN MARAMUREȘ – VEZI OFERTA!

Agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) vă propune să petreceţi sărbătorea Rusaliilor pe litoralul românesc al Mării Negre. Ofertele sunt pentru staţiunile Mamaia, Eforie Nord, Olimp, Venus sau Mangalia. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Jupiter 555×222
Dr. Vuta 570×90