930 x122 grota rece

2 mai

COMERCIANŢII DE MĂRŢIŞOARE, ASALT LA PRIMĂRIE

Primăria Piteşti a stabilit perioada în care va fi organizat în Piaţa „Vasile Milea” şi în cartiere Târgul „Mărţişor”. Târgul se va deschide pe 23 februarie şi se va închide pe 8 martie.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Municipalitatea a primit nu mai puțin de 160 de cereri de la comercianţi care doresc să vândă mărţişoare în Piteşti. Vânzătorii nu vor putea instala corturi, ca în anii trecuţi, ci doar mese (tarabe). Dacă vremea va fi ploioasă, ei vor avea acces şi în Casa Cărţii.

În anii următori Târgul „Mărţişor”, dar şi manifestări ca „Toamna piteşteană”, „Târgul Olarilor” sau „Orăşelul Copiilor” vor fi organizate în zona parcării de la Bazinul Olimpic, acolo unde va lua fiinţă şi o piaţă en-gross.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • un pitestean suparat spune:

    din ce in ce mai incompetenti cei ce iau astfel de decizii la primarie, si care dovedesc o lipsa totala de respect fata de cetateanul platitor de taxe al orasului – bine ca nu le-au aprobat sa vanda martisoare in perioada 30-31 februarie (sic!)ca vorba aceea, ce ne mai trebuie atatea martisoare tovarasi, nu-i asa?

    in loc sa aiba omul timp suficient sa aleaga si sa cumpere, trebuie sa se inghesuie in 2-3 zile (ca anul asta, daca nu au sesizat tovarasii de la primarie, 1 martie pica duminica !!!!, deci martisoarele in majoritatea cazurilor trebuie oferita pana cel tarziu Vineri, 28 Feb!!!!), si daca ai ghinionul sa nu poti in alea 3 zile X, ramai fara martisoare!

    RUSINE! Numai incompetentii ajung in functii adminstrative, poate ar trebui un mini-DNA sa se ocupe si de cei mai mici in grad !

    auzi, cica pana pe 8 Martie! pai cine mai cumpara mai incapabililor martisoare dupa 1 martie!??!
    sau ati inventat voi alte obiceiuri?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3