EcoMoto 930×122

brad

A ÎNCEPUT MONTAREA BRADULUI DE SĂRBĂTORI DIN FAŢA PRIMĂRIEI PITEŞTI

Angajaţii Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului municipiului Piteşti au început ieri lucrările de montare a bradului pentru sărbători din faţa Primăriei.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Bradul are o înălţime de 22 de metri şi a fost adus din zona Vidraru (Arefu), şi nu din alte părţi ale ţării, aşa cum s-a mai procedat de-a lungul timpului. În zilele următoare, bradul va fi împodobit cu instalaţii electrice ornamentale.

În zona centrală a Piteştiului au fost montate deja aproape toate instalaţiile electrice pentru sărbători şi acestea vor fi pornite pe 1 decembrie, cu ocazia Zilei Naţionale.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

În mai multe zone din Piteşti vor fi montaţi, de asemenea, brazi, dar de dimensiuni mult mai mici. În toate sensurile giratorii din oraş au fost montate instalaţii electrice ornamentale, acestea urmând să funcţioneze până în jurul datei de 6 ianuarie 2015.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3