NOR CURIER 930X122

amenda

ÎN SFÂRȘIT! PRIMĂRIA ÎNCEARCĂ SĂ FACĂ ORDINE ÎN PUBLICITATEA STRADALĂ!

Primăria Piteşti a elaborat un proiect de regulament privind publicitatea stradală, documentul urmând să fie înaintat Consiliului Local spre aprobare.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Documentul are rolul de face ordine în municipiu, în condiţiile în care întâlnim afişe şi bannere la tot pasul, atât în locuri special amenajate, cât şi în alte zone.

Conform proiectului, amplasarea mijloacelor de publicitate este interzisă în zona spaţiilor de joacă sau a celor de odihnă din apropiere de blocuri, pe zona carosabilă a străzilor, pe arbori, pe clădirile administraţiei publice, pe statui şi monumente, în incinta şi pe împrejmuirile cimitirelor, dar şi în sensurile giratorii, în intersecţii, pe stâlpii de susţinere ai indicatoarelor rutiere și pe suprafaţa vitraliilor clădirilor. Cine nu va respecta aceste prevederi va fi amendat, Consiliul Local urmând să decidă cu privire la valoarea sancţiunilor.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3