New Profesional Consult 930 x 122

italia

UN MEDIC DERMATOLOG DIN ITALIA OFERĂ CONSULTAȚII GRATUITE LA SPITALUL MUNTENIA

Muntenia Hospital, cel mai mare spital privat din Argeş, a organizat o conferinţă pe probleme de dermatologie şi estetică medicală. Invitaţii speciali ai evenimentului au fost două nume marcante ale medicinei din Italia: doctorul Cristofaro Postorino, specialist în dermatologie în cadrul F.C.F. Centro Dermo Italia (o clinică extrem de cunoscută, cu tradiţie încă din anul 1927), şi doctorul Pietro Renda, specialist în chirurgie plastică şi microchirurgie reconstructivă, director al departamentului de medicină experimentală al Institutului Universitar de Cercetare Știinţifică Santa Rita. Medicii italieni au abordat teme de interes din domeniul esteticii şi dermatologiei, au prezentat tehnici moderne de tratare şi prevenţie din cele două ramuri conexe ale medicinei şi au interacţionat cu publicul.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Ca urmare a interesului ridicat pentru acest eveniment, cei doi medici au identificat o serie de oportunităţi de colaborare pe termen mediu şi lung cu Muntenia Hospital. Astfel, pe lângă potențialele parteneriate pentru viitor, doctorul Cristofaro Postorino va acorda o serie de consultaţii gratuite în spitalul Muntenia, mâine, 23 octombrie, cu începere de la ora 17. Cei interesaţi se pot programa la call-center-ul spitalului. Mai multe detalii pot fi găsite pe www.munteniahospital.ro.

„Evenimentul nostru s-a bucurat de un interes ridicat, ceea ce ne onorează şi ne motivează ca pe viitor să continuăm seria acestor întâlniri cu medici de excepţie din ţară şi din străinătate şi să le oferim piteştenilor oportunităţi similare. Astfel, vom rămâne fideli misiunii noastre de a deveni un punct de reper pe harta excelenței în medicină.”, a declarat Flavius Băjan, directorul medical al Muntenia Medical Hospital.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Amintim că Muntenia Medical Hospital a fost inaugurat în Pitești în anul 2011, în zona Expo Parc, fiind cel mai mare spital privat din judeţul Argeş şi având ca acţionar principal Societatea de Investiţii Financiare Muntenia S.A. Spitalul le oferă pacienţilor servicii complete şi integrate, de la consultaţii şi recoltări de analize până la explorări radiologice complexe şi internări.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3