930×122 CAPRA 5

bascov

ȘOFERIȚĂ VITEZOMANĂ ÎN BASCOV

Șoferiță vitezomană în Bascov. Polițiștii rutieri piteșteni au sancționat din nou șoferi prinși în timp ce conduceau în localitate cu o viteză peste limita legală admisă (de 50 de kilometri pe oră).

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Astfel, ieri, pe strada Serelor din comuna Bascov, o șoferiță de 26 de ani din municipiul Oradea (județul Bihor) a fost surprinsă de aparatul radar conducând un autoturism Volkswagen cu o viteză de 102 kilometri pe oră.

Tot ieri, pe aceeași stradă, un bărbat de 29 de ani din Bascov a fost depistat de polițiștii rutieri în timp ce conducea un Audi cu 107 kilometri pe oră.

Citiți și: De la ce distanță te ,,împușcă” cu pistol radar! E ,,groasă”!

Cei doi au fost amendați fiecare cu 1.305 lei. De asemenea, le-au fost reținute permisele de conducere în vederea suspendării pentru 90 de zile a dreptului de circulație.

În ultima perioadă, tot mai mulți șoferi au fost sancționați pentru că au condus cu o viteză cu mult peste limita legală (un exemplu, AICI). (Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3