New Profesional Consult 930 x 122

bob

BOBUL OLIMPIC, „VEDETĂ” ÎN CENTRUL MIOVENIULUI

Participanții la crosul „Ziua Olimpică”, desfășurat ieri în orașul Mioveni, au avut parte de o surpriză. Au putut vedea în „carne și oase” bobul cu care echipa României a concurat la Jocurile Olimpice din acest an de la Soci (Rusia). Cu acest bob Nicolae Istrate (legitimat la CS Muscel Câmpulung) și Florin Crăciun (CSS Miercurea Ciuc) au obținut o clasare onorabilă în Soci (locul 17 dintr-un total de 30 de echipaje).

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Cei prezenți au profitat de ocazie și au făcut fotografii cu bobul fabricat în anul 2010 și a cărui valoare este de circa 30.000 de euro, potrivit directorului adjunct de la Sport și Tineret Argeș, Adrian Bughiu.

Prezența în centrul Mioveniului a bobului olimpic s-a dorit o acțiune de promovare și încurajare a sporturilor de iarnă și a sportivilor care le practică. (Foto: Facebook Mioveni Argeș)

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90