New Profesional Consult 930 x 122

concurs

CEI MAI TARI JUCĂTORI DE DARTS DIN ŢARĂ VIN ÎN MIOVENI

Federaţia de Darts din România, în parteneriat cu un club de profil şi Primăria Mioveni, organizează pe 30 august cea de a patra ediţie a Cupei oraşului Mioveni la Darts.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Competiţia se va desfăşura în sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor „Dacia”. În concurs s-au înscris circa 80 de sportivi. Premiile puse în joc se ridică la valoarea de 7.000 de lei, iar concurenții vor fi din Argeş, Bucureşti, Galaţi, Braşov, Piatra-Neamţ, Târgu-Mureş, Iaşi, Cluj, Oradea şi Bacău.

Competiţia va începe la ora 12:30 şi va avea două categorii: masculin şi feminin. Taxa de participare este de 60 de lei pentru bărbaţi, respectiv de 40 de lei pentru concursul feminin, iar ţinuta obligatorie este constituită din cămaşă sau tricou „Polo”, pantaloni şi pantofi închişi la culoare.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

Toţi iubitorii acestui sport sunt asteptaţi la concurs, mai ales că intrarea va fi liberă.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90