930×122 CAPRA 5

copii

CROS PENTRU ELEVI ÎN PĂDUREA TRIVALE

Sâmbătă, 4 octombrie, copiii sunt aşteptaţi să facă mișcare în aer liber. Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, împreună cu Asociaţia Judeţeană de Atletism și Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi, cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Argeş, va organiza o nouă ediţie a Crosului Toamnei.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Startul întrecerii se va da de la Palatul Copiilor, din Pădurea Trivale, la ora 11. Au fost invitaţi să participe copii din şcolile generale ale municipiului Piteşti şi din localitățile învecinate, din clasele V-VIII, băieţi şi fete. Participarea se va face pe propria răspundere din punct de vedere al stării de sănătate. Arbitrajul competiției va fi asigurat de reprezentanți ai celor două asociații sportive implicate.

Festivitatea de premiere este programată pentru ora 13. Câștigătorii vor primi de la Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret tricouri şi treninguri.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90