EcoMoto 930×122

gabriela szabo

GABRIELA SZABO, PE PISTA DE ATLETISM DE LA STADIONUL „NICOLAE DOBRIN”

Pentru că în Piteşti vor avea loc competiţii sportive importante, Gabriela Szabo, ministrul Tineretului și Sportului, a venit ieri personal ca să vadă în ce stadiu sunt lucrările la bazele care vor găzdui concursurile.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Szabo a fost mai întâi la baza nautică de la Bascov, acolo unde în 2015 se va desfășura Campionatul European de kaiac-canoe. Ministrul a ajuns și la stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești, pentru a vedea noua pistă de atletism, pistă pe care vor avea loc în viitor competiții naționale și internaționale.

„Lucrurile arată destul de bine în momentul de faţă. Mai sunt anumite lucruri de pus la punct, dar ne aflăm pe un drum foarte bun. Vreau să spun că atunci când domnul primar Tudor Pendiuc îmi vorbea despre felul în care ar putea arăta pista de atletism de la stadonul din Piteşti nu eram foarte încrezătoare că lucrurile vor merge chiar aşa de bine.”, le-a declarat Gabriela Szabo, fostă mare campioană la atletism, jurnaliștilor din presa locală.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3