930 x122 grota rece

asociatie

A APĂRUT O NOUĂ ASOCIAȚIE

A apărut o nouă asociație. La inițiativa societății civile din Mioveni, a luat ființă asociația Împreună pentru Mioveni 2017. Este o asociație non-profit, de interes general, care va derula exclusiv activități pentru realizarea unor obiective de interes public local.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Potrivit actului constitutiv şi statutului, asociația își propune ca scop principal promovarea, sprijinirea, realizarea și coordonarea de activități care să contribuie la dezvoltarea orașului Mioveni din punct de vedere social, educațional, economic, cultural, ecologic și turistic. Enumerăm câteva obiective:

-acordarea nemijlocită de ajutor sub formă de donații ocazionale, bani, îmbrăcăminte, medicamente și alte bunuri materiale persoanelor incapabile de muncă, bolnavilor, invalizilor, familiilor cu mulți copii, vârstnicilor, școlilor, grădinițelor, spitalelor și altor instituții care, prin activitate lor, deservesc categoria de persoane cu deficiențe sau aflate la nevoie;

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

-elaborarea și implementarea de proiecte și programe de asistență socială, umanitare, culturale și educaționale, precum și de servicii de caritate;

-organizarea unor acțiuni caritabile prin acordarea de cadouri persoanelor defavorizate sau persoanelor cu dizabilităţi și aflate în dificultate.

Asociația are nevoie de sprijinul dumneavoastră, motiv pentru care conducerea Primăriei Mioveni vă roagă să vă implicați activ prin redirecționarea procentului de 2% din impozitul pe venitul anual.

Orice persoană fizică poate redirecționa 2% din impozitul pe venit, dacă a fost salariat în 2016, prin simpla completare a formularului 230, eliberat de ANAF.

Puteți depune formularul direct sau îl puteți trimite prin poștă, cu scrisoare recomandată, la organul fiscal din localitatea de domiciliu. Declaraţiile se pot depune şi online, prin intermediul serviciului ANAF “Spațiul privat virtual”, disponibil la adresa https://pfinternet.anaf.ro.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3