Donaris 930 x 122

isu argeș

OPERAȚIUNE DRAMATICĂ DE SALVARE ÎN PITEȘTI

Operațiune dramatică de salvare în Pitești. Un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat a intervenit ieri, la orele prânzului, la o locuință de pe strada Tineretului din Pitești.

Citiți și: ISU Argeș angajează! Ce posturi sunt disponibile

Intervenția a fost la un bărbat în vârstă de 62 de ani. Bărbatul avea traumatism cranio-cerebral, hematom cu plagă, dureri la torace și edem facial, după ce, cu câteva ore în urmă, căzuse pe stradă, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. Sursa citată nu precizează motivul incidentului.

Apelul la numărul unic de urgență 112 ar fi fost făcut la ore bune după incident, atunci când bărbatul a acuzat o gravă stare de rău.

Citiți și: Argeș: Tineri grav răniți! O șoferiță, impact puternic cu o autospecială

Victima a primit îngrijiri medicale, pe timpul cărora a intrat în stop cardio-respirator. Personalul de pe ambulanța SMURD a început manevrele de resuscitare și a fost solicitat în ajutor un echipaj cu medic.

Bărbatul și-a revenit după aproximativ 5 minute de manevre de resuscitare, dar ulterior a intrat din nou în stop cardio-respirator.

S-au continuat manevrele de resuscitare timp de aproximativ 75 de minute, victima fiind salvată, în cele din urmă, și transportată la spital. (Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3