NOR CURIER 930X122

meteo

SE STRICĂ VREMEA!

Se strică vremea! Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis în urmă cu puțin timp o informare prin care anunță precipitații în general moderate cantitativ, predominant ninsori la munte și intensificări ale vântului.

Citiți și: „Fenomenul” de azi, o excepție în luna ce urmează!

Informarea este valabilă de astăzi, 10 martie 2017, de la ora 13, până duminică, 12 martie, la ora 22.

Potrivit ANM, în intervalul menționat, în sudul, estul și centrul țării temporar va ploua și se vor cumula cantități de apă de 15 – 20 l/mp și izolat, mai ales în zona montană, de 25 – 30 l/mp.

Citiți și: Gata! Anunțul a fost făcut!

La munte, la început vor fi precipitații mixte, iar de sâmbătă (11 martie) vor predomina ninsorile, se va depune strat nou de zăpadă, iar vântul va avea intensificări mai ales pe creste, cu rafale de peste 60 – 70 km/h, spulberând zăpada.

Intensificări temporare ale vântului vor fi și în regiunile estice și sud-estice, cu viteze de 50 – 55 km/h, iar în estul Transilvaniei, precum și în vestul și nordul Moldovei, duminică (12 martie) vor fi precipitații mixte.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90