930×122 CAPRA 5

adp

SE UMPLE PITEȘTIUL DE TRECERI DE PIETONI ÎNĂLȚATE!

Se umple Piteștiul de treceri de pietoni înălțate! Administrația Domeniului Public (ADP) Pitești a anunțat cu puțin timp în urmă amenajarea unei noi treceri de pietoni denivelată (înălțată).

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Trecerea este situată pe strada Viilor, în zona blocurilor D1 și P9.

ADP precizează că lucrarea, executată în cursul zilei de astăzi, urmează să fie finalizată mâine, 6 octombrie 2017, prin realizarea marcajului aferent.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Amintim că în luna aprilie a acestui an municipalitatea a început amenajarea de astfel de treceri de pietoni. Prima a fost pe strada Calea Drăgăşani, în dreptul restaurantului Capitol (foto). Autorităţile locale speră ca prin această măsură în Piteşti să fie redus numărul accidentelor rutiere la trecerile de pietoni. La început, inițiativa a stârnit discuții aprinse în rândul opiniei publice, cu argumente pro și contra (amănunte și imagini, AICI).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3