EcoMoto 930×122

caniculă

VINE CANICULA! CE TEMPERATURI NE AȘTEAPTĂ

Vine canicula! Ce temperaturi ne așteaptă. Astăzi Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a comunicat estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (19 iunie – 2 iulie 2017).

Citiți și: Vreme extremă în țară! De la 32 de grade, la doar 15, în câteva ore!

Potrivit sursei citate, în regiunea Muntenia și în județul Argeș până pe 21 iunie vremea se va încălzi, iar media temperaturilor maxime diurne va ajunge la 32 de grade Celsius.

Pe 22 iunie se va produce o ușoară răcorire, această medie urmând să coboare până la 28…29 de grade.

Citiți și: Cutremur într-o zonă mai puțin obișnuită!

În perioada 23 – 29 iunie vremea va deveni călduroasă, chiar caniculară în zonele de câmpie, cu o medie regională a valorilor maxime de temperatură de 33…34 de grade.

Spre sfârșitul intervalului de prognoză, temperatura va marca o ușoară scădere, până spre medii ale temperaturilor maxime de circa 30 de grade.

Media temperaturilor minime nocturne va fi în creștere, astfel încât în intervalul de timp 24…30 iunie se vor atinge valori de 17…18 grade. Ulterior, însă, și acestea vor scădea ușor spre 15 grade.

În perioadele 22 – 23 iunie și 28 iunie – 2 iulie va fi mai ridicată probabilitatea pentru averse, descărcări electrice și local de cantități de apă mai însemnate, conform estimărilor de vreme date azi publicității de Administrația Națională de Meteorologie.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90