Donaris 930 x 122

accident

ALT ACCIDENT PE „ZEBRĂ”! PETROCHIMIȘTILOR, BULEVARDUL HORROR PENTRU PIETONI

La un interval de doar zece zile, pe bulevardul Petrochimiștilor din cartierul piteștean Prundu s-a produs un alt accident pe o trecere de pietoni.

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

S-a întâmplat ieri. Potrivit Biroului Rutier Pitești, șoferul implicat conducea dinspre strada Frații Golești către Vamă. Conform sursei citate, autoturismul a lovit pe „zebră”, marcată și semnalizată corespunzător, două persoane, de 36 și, respectiv, de 4 ani, din comuna Bradu (mama și copilul ei). Din fericire, cei doi pietoni au fost accidentați ușor. Șoferul, care are 23 de ani și este piteștean, nu era băut, precizează Biroul Rutier.

Pe același bulevard în urmă cu zece zile un alt pieton a fost lovit de mașină pe „zebră”: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/accident-pe-zebra-pe-petrochimistilor-soferul-70-de-ani/.

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

Noaptea trecută un alt accident în care a fost implicat un pieton a avut loc pe bulevardul Eroilor. În timp ce conducea un autoturism dinspre bulevardul Republicii către strada Exercițiu, un tânăr de 19 ani din Pitești a accidentat ușor o persoană, de 36 de ani, tot din Pitești. Biroul Rutier informează că de această dată vinovat a fost pietonul. Polițiștii spun că acesta era băut și s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure. Șoferul, precizează Biroul Rutier Pitești, nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. (Foto: Arhivă)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90