NOR CURIER 930X122

auto

BULEVARDUL BĂLCESCU: UN ȘOFER TRECE PE ROȘU CU UN BOLID DE LUX (VIDEO)

Publicația noastră a atras atenția în nenumărate rânduri asupra manierei iresponsabile în care unii șoferi, în general tineri teribiliști, își conduc mașinile pe străzile Piteștiului.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Astăzi vă prezentăm un nou caz, cu imagini filmate miercuri, 26 august, în jurul orei 14. S-a întâmplat pe bulevardul Nicolae Bălcescu din Nord, în zona trecerii de pietoni din vecinătatea stației de autobuz de la blocurile L.

Citiți și: Șoferii, obligați să reducă viteza! Amenzi uriașe!

Venind dinspre Centru, șoferul unui bolid de lux, un BMW seria 6 decapotabil, la schimbarea culorii semaforului trece pe roșu, respectiv verde pentru pietoni.

Este aceeași trecere de pietoni pe care am filmat la începutul anului o situație similară, cu un Ford Mondeo. Imaginile de atunci le puteți viziona aici:

ePitești va continua să mediatizeze astfel de situații pentru un trafic auto mai sigur și mai civilizat pe străzile orașului.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90