EcoMoto 930×122

bîzgă

GENIALUL DE LA „BRĂTIANU”, LECTOR PENTRU CEI MAI BUNI OLIMPICI LA CHIMIE

După cum v-am informat, începând de duminică, 31 august, şi până duminica viitoare în Argeş se desfăşoară a 10-a ediţie a Taberei Naţionale de Chimie. Participă 93 de elevi din 22 de judeţe (12 sunt din Argeş) care au avut rezultate deosebite la olimpiadele naţionale şi internaţionale de chimie în anul școlar 2013-2014. Scopul taberei este acela de a-i pregăti pe elevi pentru concursurile viitoare.

Citiți și: Cantonament cu final nefercit, în Argeș. Mai mulți copii au ajuns la spital

Olimpicii au aproape zilnic cursuri (câte şase ore pe zi), iar sâmbătă vor susține şi un concurs. În programul taberei figurează şi deplasări la diverse obiective de interes turistic din judeţ, precum barajul Vidraru, Mănăstirea Curtea de Argeş sau Muzeul Goleşti. Elevii au avut deja şi două sesiuni de instruire cu doi lectori deosebiţi: Alexandru Sava, student la Universitatea Cambridge, Anglia, și Radu Nicolescu Bîzgă (foto), elev al Colegiului Naţional „I.C. Brătianu” din Pitești, medialiat cu aur la Olimpiada Internaţională de Chimie din acest an de la Moscova, Rusia.

Tabăra costă 17.850 de lei, iar o parte din costuri este acoperită de firme din Argeş şi de Consiliul Judeţean. Restul cheltuielilor, cam o treime, sunt suportate de Ministerul Educaţiei.

Citiți și: SmartyKids Pitești organizează tabără de vară la munte!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90