930×122 CAPRA 5

Arges

COD GALBEN ÎN ARGEȘ

O atenționare cu cod galben a fost emisă în urmă cu puțin timp de Administrația Națională de Meteorologie (ANM). Codul vizează și județul Argeș.

Citiți și: Vine potopul: Cod galben de viituri în Argeș!

Meteorologii anunță instabilitate atmosferică accentuată, cantităţi de apă importante și intensificări ale vântului începând de astăzi, 19 aprilie, de la ora 22, și până mâine, 20 aprilie, la ora 22.

Potrivit ANM, în intervalul menţionat, în regiunile sudice, precum şi în zona Carpaţilor Meridionali şi de Curbură vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată. În Oltenia, în mare parte din Muntenia şi sudul Transilvaniei vor fi ploi, mai ales averse, care vor avea şi caracter torenţial, însoţite de descărcări electrice, intensificări ale vântului şi izolat de grindină. Cantităţile de apă vor depăşi local 25 l/mp şi izolat 40 – 50 l/mp. Viteza vântului va depăşi 60 – 65 km/h, mai ales în Oltenia, iar la munte va sufla tare, cu peste 70 – 80 km/h.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

ANM mai anunță că procesul de răcire va continua şi pe parcursul zilei de miercuri, 20 aprilie, vremea devenind răcoroasă pentru această dată. În dimineţile zilelor de joi, 21 aprilie, şi vineri, 22 aprilie, se va produce brumă local în depresiunile intracarpatice şi Subcarpaţii Getici şi izolat în restul ţării.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90