930×122 CAPRA 5

curs

CURS DE INSPECTOR SSM ÎN PITEȘTI, LA UN PREȚ SENZAȚIONAL DE MIC! CITEȘTE OFERTA!

Legea 319/2006 impune ca orice persoanã jurdicã din România de drept public sau privat sã aibã personal angajat şi calificat în funcţia de Inspector Sãnãtate şi Securitate în Muncã (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca), personal care trebuie sã urmeze cursuri de specialitate în acest sens, acreditate de ministerele Muncii şi Educaţiei. Singura firmã din Piteşti care oferã acest curs la un preţ deosebit de mic, de numai 400 de lei, care poate fi achitat în rate, este Profesional New Consult SRL. Firma are sediul în Gura Trivãii, vizavi de hotelul Blue Night.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Parcurgând cursul organizat de Profesional New Consult SRL, nu doar cã veţi obţine spcializarea într-o activitate extrem de solicitatã pe piaţa muncii din România, dar veţi fi și îndrumaţi şi consiliaţi în vederea gãsirii unui loc de muncã. De asemenea, firma pune la dispoziţie în cadrul cursului susţinut de formatori cu experienţã vastã în domeniu materiale informative şi instrumente necesare tuturor celor care vor sã urmeze o activitate în acest domeniu.

Agenţii economici, instituţiile de stat și unitãţile sanitare trebuie, așadar, sã beneficieze de un asemenea curs de Inspector Sãnãtate şi Securitate în Muncã (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca), oferit la cel mai bun preţ de Profesional New Consult SRL. Este un curs care ajutã la înţelegerea mãsurilor specifice din domeniu, măsuri necesar a fi aplicate de cãtre toţi pentru a preîntâmpina accidentele de muncã și riscurile de sãnãtate şi securitate în muncã și pentru a evalua şi a cunoaşte întocmai care sunt aceste riscuri, evitând astfel problemele cu legea şi amenzile extrem de usturãtoare pe care le-ar putea aplica Inspectoratul Teritorial de Muncã.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Pentru detalii despre cursul Inspector Sãnãtate şi Securitate în Muncã (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca) vã puteţi adresa firmei Profesional New Consult SRL la urmãtoarele coordonate:

-Mobil: 0784.045.025 și 0784.333.777

-Tel/Fax: 0348.436.899

-E-mail: cursuri@profesionalnewconsult.ro

-Web: www.profesionalnewconsult.ro.

De asemenea, firma va organiza în perioada urmãtoare cursuri recunoscute şi acreditate în domeniile:

Curs Inspector Resurse Umane (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane) – 350 de lei

Curs Contabilitate (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate) 400 de lei

Curs Formator (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-autorizat-formator) – 250 de lei

Curs Specialist Management Deşeuri (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/specialist-managementul-deseurilor) 400 de lei

Curs Expert Achiziţii Publice (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-expert-achizitii-publice) – 400 de lei.

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3