Donaris 930 x 122

politia

    GRUP DE FEMEI, LA FURAT ÎN AUTOBUZ

    Grup de femei, la furat în autobuz. Poliţiştii Secţiei 1 din Piteşti au identificat patru femei (de 20, 32, 47 și 49 de ani, din comunele argeșene Merișani și Băiculești) și o minoră în vârstă de 16 ani, din Merișani, acuzate de constituirea unui grup în vederea săvârşirii de fapte antisociale.

    Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

    Oamenii legii au stabilit că acestea ar fi încercat să fure un portofel din buzunarul unui piteștean de 20 de ani. Incidentul a avut loc în Pitești, într-un autobuz Publitrans 7B. Una dintre femei, care a acționat efectiv, s-a ales cu dosar penal pentru tentativă de furt calificat. Celelalte au primit amenzi însumând 4.000 de lei.

    Poliția Argeș vă recomandă: „Când vă aflaţi în mijloace de transport în comun sau în locuri aglomerate, păstraţi bunurile de valoare sau sumele de bani în buzunare interioare. Dacă aveţi genţi sau poşete, purtaţi-le în faţă. Dacă observaţi persoane cu comportament suspect, evitaţi să fiţi prinşi între mai multe persoane ale aceluiaşi grup. Dacă sunteţi victima unor infracţiuni, semnalaţi acest lucru prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgență 112.” (Foto: Arhivă)

    Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90