930×122 CAPRA 5

corbi

INCENDIU VIOLENT. MÂNĂ CRIMINALĂ

Incendiu violent. Mână criminală. Azi noapte, în jurul orei 1, două echipaje cu două autospeciale cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanță SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeș au intervenit în comuna Corbi. Intervenția a fost pentru stingerea unui incendiu izbucnit la mai multe construcții.

Citiți și: Incendiu violent, cu victimă, în Argeș. S-a făcut scrum

Au ars acoperișul unei casei și al anexelor pe o suprafață de aproximativ 150 de mp, bunurile din 3 camere de locuit, un plafon din lemn pe circa 100 de mp, 3.000 de kg de fân și două adăposturi de animale construite din lemn pe 30 de mp.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, totul a pornit de la “folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”. Surse neoficiale precizează pentru ePitești că imagini cu prezumtivul autor ar fi fost înregistrate de o cameră video de supraveghere cu puțin timp înainte de declanșarea incendiului. Poliția face anchetă pentru identificarea suspectului și pentru stabilirea motivului care l-ar fi determinat să dea foc.

Citiți și: Argeș: Incendiu în gospodărie: Două autoturisme și o anexă – în flăcări

La stingerea incendiului au participat și două echipaje cu două autospeciale cu apă și spumă de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Corbi și SVSU Domnești. (Foto: Arhivă)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90