New Profesional Consult 930 x 122

învățământ

NOUL AN DE ÎNVĂȚĂMÂNT MILITAR, DESCHIS AZI LA „MIHAI VITEAZUL”

Astăzi a avut loc ceremonia de deschidere a noului an de învățământ militar de formare continuă nonuniversitară la Școala de Aplicație pentru Unități de Luptă „Mihai Viteazul” din Pitești (din zona stadionului „Nicolae Dobrin”).

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

La eveniment au participat generalul în rezervă dr. Valeriu Nicuț – secretar de stat pentru politica de apărare și planificare din Ministerul Apărării Naționale, generalul de brigadă Vasile Roman – șeful Instrucției și Doctrinei la Statul Major al Forţelor Terestre și colonelul Marin Tudorică – comandantul unității. De asemenea, au fost prezenți prefectul de Argeș Mihai Oprescu și vicepreședintele Consiliului Județean, Constantin Polexe.

În discursul său prefectul le-a mulțumit cadrelor care îi instruiesc și îi perfecționează pe cei care urmează o carieră militară. În plus, le-a urat tuturor celor care au pășit în noul an de învățământ militar mult succes și a reiterat încrederea pe care populația și instituțiile publice o au în relația cu structurile armate.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3