NOR CURIER 930X122

craiovei

PERICOL ÎN CRAIOVEI. PITEȘTENI INDIGNAȚI

Pericol în Craiovei. Piteșteni indignați. În luna octombrie a anului trecut, mai mulţi piteșteni care locuiesc pe strada Bucovina din cartierul Craiovei au reclamat Primăriei o situaţie periculoasă cu privire la traversarea de către pietoni a acestei străzi.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

„În zonă sunt şi două blocuri noi cu mulţi copii, dar Consiliul Local nu a acceptat amenajarea unei treceri de pietoni. În plus, ieşirea cu maşina de pe strada Bucovina este foarte riscantă din moment ce din ambele sensuri se circulă cu viteză. Avem în zonă doar două treceri de pietoni: una la sensul giratoriu de la Rompetrol, iar o alta la sensul giratoriu din Prundu.

De asemenea, nu există loc de mers pe trotuar, pietonii fiind nevoiţi să se deplaseze pe partea carosabilă. Imaginaţi-vă cum pot merge aici părinţii cu cărucioarele cu bebeluşi sau persoanele cu handicap! Ne riscăm zilnic viaţa ca să trecem această stradă, atât noi, cât şi copiii noştri! Se aşteaptă să fie vreun accident mortal pentru a se lua atitudine?”, reclamau, indignați, piteștenii din zonă în mesajul transmis Primăriei.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

La acel moment, conducerea Primăriei anunța că cererea va fi analizată în comisia de circulaţie a municipiului. Reclamanții spun, însă, că nici până astăzi nu au primit niciun răspuns. Prin urmare, prin intermediul ePitești, revin cu aceeași solicitare, propunând, totodată, instituirea sensului unic de circulație pe strada Bucovina din cartierul Craiovei.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3