NOR CURIER 930X122

politia

    PERICOL! ȘOFERI BĂUȚI PE STRĂZILE PITEȘTIULUI

    Șoferi băuți pe străzile Piteștiului. În ultimele 24 de ore, poliţiştii Serviciului Rutier Argeş şi ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au dat peste 180 de amenzi, în valoare totală de 50.000 de lei, au reţinut în vederea suspendării dreptului de circulaţie 22 de permise de conducere şi au retras 4 certificate de înmatriculare.

    Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

    Polițiștii rutieri l-au depistat pe Marian P., în vârstă de 38 de ani, din Pitești, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Republicii aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. I s-a făcut dosar penal.

    Tot în Pitești, pe Calea Câmpulung, un șofer de 31 de ani, din comuna Miroși, Daniel C., a fost înregistrat cu aparatul radar cu o viteză de 105 km/h. Șoferul a fost amendat. În plus, i s-a reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de circulație pentru 90 de zile.

    Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

    Un alt șofer, Cristian M., de 39 de ani, din Pitești, a fost depistat pe bulevardul Petrochimiștilor în timp ce conducea un autoturism deși era băut. S-a ales cu dosar penal. (Foto: descriptiv)

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90