Donaris 930 x 122

curs

ÎN PITEȘTI, CURS DE EXPERT ACHIZIȚII PUBLICE – AFLĂ OFERTA!

Cursul de Expert Achiziţii Publice (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-expert-achizitii-publice) organizat în Piteşti de Profesional New Consult este acreditat ANC, iar diplomele sunt recunoscute de ministerele Muncii și Educaţiei. Este un curs care asigură formarea profesională a aspiranţilor la această activitate şi care îi ȋndrumă spre a primi cunoştinţele necesare penru a încheia afaceri cu statul.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Tematica abordată în cadrul cursului constă în prezentarea domeniului achiziţiilor publice (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-expert-achizitii-publice): reguli aplicabile pentru atribuirea contractelor; proceduri de atribuire; modalităţi speciale de atribuire a contractului; procedura SEAP e-licitaţie; atribuirea şi derularea contractului de achiziţie publică; soluţionarea contestaţiilor și căi de atac ȋmpotriva deciziilor C.N.S.C.; soluţionarea litigiilor ȋn instanţă și contravenţii şi sancţiuni.

O nouă sesiune a cursului de Expert Achiziţii Publice (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-expert-achizitii-publice) va demara în luna decembrie 2014, dar sesiuni succesive vor fi organizate şi pe parcursul anului 2015. Acest curs este oferit la prețul de 400 de lei, plata putând fi făcută în rate. Vorbim despre un curs care asigură cunoştinţe teoretice şi practice şi suport de curs ȋn format electronic, care pot fi folosite pe parcursul activităţii în profesia de Expert Achiziţii Publice (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-expert-achizitii-publice).

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Informaţii suplimentare puteți obține la:

Telefon: 0784.045.025 și 0784.333.777

Fax: 0348.436.899

E-mail: office@profesionalnewconsult.ro

Sediul firmei: Pitești, strada Trivale, nr. 14, vizavi de Hotel Blue Night.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3