930×122 CAPRA 5

masini

PITEŞTIUL SE SUFOCĂ. CE SOLUȚIE ARE PRIMĂRIA

Piteştiul se sufocă. Numărul mare de maşini face ca în cel mai important oraș al județului Argeș problemele de mediu şi de trafic auto, dar şi cu parcările să fie aproape imposibil de rezolvat.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Potrivit conducerii Primăriei, Piteştiul se află pe locul 5 la nivel naţional din punct de vedere al dimensiunii parcului auto şi al aglomerației din traficul rutier. Configuraţia Piteștiului (oraș construit pe coline) face ca axul central să fie cel mai aglomerat. Cum străzile din zona centrală nu mai pot fi fizic lărgite, Primăria reiterează un mai vechi demers.

Municipalitatea a adresat Guvernului Cioloș o cerere prin care solicită ca Executivul să dea drumul proiectului de construire a centurii ocolitoare de vest (Albota – Trivale – Bascov). Deocamdată, însă, nu a primit niciun răspuns cu privire la această investiţie aşteptată de ani buni.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Eco moto 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Chris spune:

    cea mai aglomerata zona este cea de la „L-uri” pana la Bere, cand la orele de varf faci 1 ora la 3km parcursi! Centura mai sus mentionata este egala cu 0. Nu o sa urce nimeni prin Albota-Trivale ca sa ajunga la Bascov. Pitestenii care au treaba tot prin oras o s-o ia, si astfel, aceeasi aglmeratie

  • petre spune:

    Primaria sa faca bine sa taxeze zilnic fiecare autoturism cu un singur ocupant, cu pretul unui bilet Publitrans. Dreptul la proprietate nu este ingradit, dar consumul de resurse, poluarea, aglomerarea, luxul ca toti membrii unei familii sa foloseasca individual cate un autoturism, trebuie sa aiba un pret. Mai ales intr-un oras atat de mic.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90