930 x122 grota rece

aglomerație

REGENERAREA URBANĂ GENEREAZĂ AGLOMERAȚIE PE „TEILOR”

Pe strada „Teilor” din Pitești s-a lucrat și astăzi.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

În deja faimosul proiect de regenerare urbană cu bani europeni muncitorii au refăcut trotuarele și porțiuni din stradă. Șantierul a fost delimitat cu indicatoare care le-au dat bătăi de cap șoferilor. Ca de obicei în astfel de situații, s-au format coloane de mașini. A fost aglomerație, iar conducătorii auto au înjurat printre dinți.

Amintim că în 11 zone din Piteşti, de pe platoul Războienilor şi până pe Calea Bucureşti, se desfășoară sau s-au încheiat deja lucrări de “regenerare urbană”, finanţate cu fonduri europene. Peste 40 de hectare de teren sunt afectate, fiind reabilitate, mai bine sau mai prost, străzi, parcări, spaţii de joacă, spaţii verzi, alei şi trotuare. Proiectul, inițiat de Primărie, are o valoare de peste 5.000.000 de lei.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90