EcoMoto 930×122

Arges

SCANDAL ÎN ARGEȘ – POLIȚIA, ÎN ALERTĂ

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş continuă acțiunile suplimentare pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi liniştii publice în sezonul estival 2016. În perioada 22-29 iulie, Poliţia Argeş a acţionat cu efective mărite. Zilnic peste 320 de poliţişti au fost în teren. Au participat poliţişti de ordine publică, de la rutieră, de investigaţii criminale, de la investigarea fraudelor, transporturi, din cadrul formaţiunilor de arme, explozivi şi substanţe periculoase şi luptători de intervenţie rapidă.

Citiți și: Apel atipic la 112! Polițiștii au fost cei care au sunat și au cerut ajutor

Au fost constatate 169 de infracţiuni (judiciare, economico-financiare, la regimul circulaţiei sau de altă natură), iar 33 de persoane au fost surprinse în flagrant delict. Pentru comiterea faptelor sunt cercetate 117 persoane. De asemenea, au fost date 1.795 de amenzi, însumând aproape 472.000 de lei, şi au fost confiscate bunuri în valoare de 2.354 de lei.

În plus, poliţiştii au intervenit şi au dat 279 de amenzi pentru diverse scandaluri, pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică.

Citiți și: Miraculos! Cum au scăpat 2 persoane după ce s-au răsturnat cu mașina

Pe de altă parte, pentru prevenirea accidentelor de circulaţie poliţiştii rutieri au aplicat 1.419 sancţiuni, dintre care 8 pentru șofat sub influența băuturilor alcoolice şi 237 pentru viteză. Ca măsură complementară, au reţinut 116 permise de conducere, dintre care 10 pentru consum de alcool şi 23 pentru viteză peste limita legală. Au fost retrase şi 84 de certificate de înmatriculare. (Foto Arhivă: adevarul.ro)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3