NOR CURIER 930X122

politia

    SCANDAL ÎN ARGEȘ

    Scandal în Argeș. Pentru siguranţa cetăţenilor, în minivacanța de 1 decembrie peste 150 de poliţişti au acționat în județul Argeș suplimentar faţă de dispozitivul zilnic. Au fost vizate locurile în care au avut loc manifestări publice, zonele cu aflux mare de oameni şi principalele drumuri naţionale.

    Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

    În perioada 30 noiembrie-4 decembrie 2016, poliţiştii argeșeni au depistat 38 de persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni. 27 dintre ele au fost surprinse în flagrant delict.

    Poliţiştii au dat aproape 700 de amenzi, însumând mai bine de 220.000 de lei, şi au confiscat bunuri în valoare de peste 500 de lei. Dintre cele 700 de amenzi, 128 au fost pentru diverse scandaluri, pentru tulburarea liniștii și a ordinii publice.

    Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

    Tot în minivacanța de 1 decembrie, pentru neregulile constatate în traficul rutier poliţiştii argeșeni au dat peste 550 de amenzi. 194 dintre acestea au fost pentru depăşirea limitelor legale de viteză, iar două pentru șofat sub influenţa băuturilor alcoolice cu o îmbibaţie mai mică decât cea de la care fapta este considerată infracţiune. Totodată, poliţiştii au retras 9 certificate de înmatriculare şi au reţinut 52 de permise de conducere (31 pentru viteză, 6 pentru șofat sub influenţa băuturilor alcoolice, iar restul pentru alte abateri). (Foto: Arhivă)

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3