Donaris 930 x 122

auto

STRĂZI ÎNCHISE ÎN MIOVENI

În fiecare an, în perioada 16-22 septembrie, se sărbătoreşte “Săptămâna Mobilităţii Europene”. Scopul campaniei este să încurajeze autorităţile publice locale să introducă și să promoveze măsuri durabile de transport, iar cetăţenii să încerce alternative la folosirea propriei lor maşini.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Cu ocazia acestui eveniment, Primăria oraşului Mioveni, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Servsal Argeş şi elevii ciclului primar de la școlile gimnaziale “George Topârceanu” și “Liviu Rebreanu’’ şi de la Liceul Teoretic ‘’Iulia Zamfirescu” vor organiza o serie de activităţi. Astfel, luni, 22 septembrie, între orele 10 și 13, circulația rutieră va fi întreruptă pe străzile adiacente unităţilor de învăţământ (strada Mioriţei-Liceul Teoretic ‘’Iulia Zamfirescu”, strada Eroilor-Școala Gimnazială “Liviu Rebreanu’’, strada Col.D.Giurescu-Școala Gimnazială “George Topârceanu” şi strada Radu Cel Frumos-sediul Primăriei).

În plus, de la ora 12 va avea loc o campanie de informare a cetăţenilor privind promovarea mijloacelor de transport nepoluante în detrimentul autoturismelor personale. Vor fi distribuiţi fluturaşi în centrul civic şi în intersecţiile intens circulate. De asemenea, în intervalul orar 12-14 elevii se vor întrece într-un concurs de desene pe asfalt pe strada Radu Cel Frumos (sediul Primăriei). Participanţii vor primi din partea organizatorilor premii. (Foto: primariamioveni.ro)

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90